Cultheld Jeroen Verhoeven over de plek onder de lat van Ajax: 'Waarom wisselen?'

Blijft Remko Pasveer dit seizoen 'gewoon' onder de lat staan bij Ajax? Die vraag luidt steeds vaker na de terugkeer van André Onana. Na het uitzitten van zijn dopingschorsing mag de doelman weer in actie komen voor Ajax, maar heeft stevige concurrentie gekregen van Remko Pasveer. Als het aan Jeroen Verhoeven, ex-doelman van Ajax, is er geen reden om te gaan wisselen.

In gesprek met Sportnieuws.nl geeft Verhoeven aan dat Ten Hag vast moet blijven houden aan Pasveer. "Waarom zou je wisselen, Pasveer doet het toch goed? Hij staat de laatste tijd wel zijn mannetje en ik zou die gewoon lekker laten staan." Na zijn komst naar Amsterdam werd er flink getwijfeld aan Pasveer, maar de laatste periode lijkt de doelman zijn plekje onder de lat te hebben gevonden.

Verhoeven over keeperskwestie Ajax

Pasveer keept sterke wedstrijden, waar Onana lang niet in actie mocht komen. Onlangs maakte de doelman zijn rentree bij Kameroen. "Hij heeft een jaar stilgestaan. Dan moet je het nog maar zien. Ik ben in ieder geval blij dat ik die keuze niet hoeft te maken", geeft Verhoeven aan.. "Er spelen namelijk nog wel meer belangen. Toch zou ik zeggen: laat Pasveer lekker staan. Die doet het namelijk gewoon heel goed. Dus als het goed draait en je zit er lekker in, hou dan gewoon vast aan je basis."