Emre Can zorgt voor bizarre gokwinst

Het bleek alweer een erg vruchtbaar weekend voor de leden van de Betmanbegins community. Wie alle 44 wedtips meespeelde dit weekend met de aanbevolen inzet, zou een winst van 17,35 units kunnen bijschrijven op zijn bankrekening. Wanneer je bijvoorbeeld met €10 als unit speelt, is dit een winst van €173,50. Een aardige bijverdienste in het weekend, toch?

Een weekend zit traditioneel goed gevuld met aardig wat voetbalwedstrijden en dat bleek dit weekend niet anders te zijn. Van de 44 geposte wedtips, waren er 31 voetbaltips bij. Gelukkig beschikt de community over enkele zorgvuldig geselecteerde tippers met een erg grote knowhow en expertise! We halen in wat volgt enkele highlights van het weekend eruit.

Julian: C. Ngonge scoort (Fortuna Sittard – FC Groningen, odds: 4.75)

Julian met zijn eerste, maar niet de laatste wedtip in dit lijstje. Hij merkte op dat de Belgische spits Ngonge al 6 doelpunten scoorde in 12 duels tot dusver en dat hij allicht vrij veel minuten zou gaan maken, gezien een gebrek aan alternatief op de bank. Groningen scoorde 4x bij Fortuna Sittard en Cyril Ngonge scoorde de eerste na 29 minuten spelen. Een lekkere winner met heel mooie odds!

Julian: L. Rose scoort (Sydney FC – Macarthur FC, odds: 6.50)

Hij (Julian) wist ook nog odds van 6.50 om te zetten in een winnende wedtip. Julian staat bekend om zijn expertise van de Australische A-League en bewijst hier waarom. De bookmakers schatten volgens Julian verkeerd in dat Lachlan Rose dit seizoen als spits fungeert en niet meer als flankspeler. Hij bewees ook al zijn vorm in de eerste wedstrijden van het seizoen. Rose etaleerde zijn goede vorm en scoorde na 17 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd.

Bram & Max: E. Can to score (Wolfsburg – Dortmund, odd: 14.00, stake: 2 units)

En dan de mooiste weddenschap van het weekend... Tippers Bram & Max scoorden nog maar eens odds van 10+ in de wedstrijd tussen Wolfsburg en Dortmund. Zij merkten goed op dat, door de afwezigheid van Haaland en Guerreiro, het waarschijnlijk Emre Can zou gaan zijn die een mogelijke penalty zou gaan trappen voor Dortmund. Bingoal had zijn prijs erg hoog staan op 14.00, terwijl de odds voor een doelpunt via een penalty ‘amper’ op 6.00 stond. Bram & Max kregen gelijk: Emre Can zette na 35 minuten spelen een penalty om in de 1-3 zege bij Wolfsburg. Dit alles zorgde voor veel vreugde in de community!

De magische kaap van 1000 units winst

Sinds kort werd de magische kaap van 1000 units winst overschreden! Via de Betmanbegins website krijg je een overzicht van elke geplaatste wedtip vanaf 1 januari 2020. Zo kan je zien dat deze tips geen toevalstreffers zijn. Je krijgt een mooi overzicht van de globale resultaten van de community. Transparantie staat centraal in de community. Check it out!

De Betmanbegins community is niet van plan om op zijn lauweren te rusten. Het hele team is en blijft erg gemotiveerd om winstgevende wedtips met jullie te delen en dit helemaal gratis (en ja: dat blijft zo!). De tips worden gepost via een besloten Facebook groep en het Telegram kanaal.