Geschiedenis geeft PSV voordeel, goede balans tegen Noorse clubs

PSV staat vanavond in Eindhoven tegenover Bodø/Glimt in de groepsfase van de Europa League.  Het is de eerste keer dat de clubs elkaar treffen, maar in het verleden stonden de Eindhoveren negen keer eerder tegenover een Noorse club. Vijf van deze wedstrijden werden winnend afgesloten, drie keer eindigde een wedstrijd in een gelijk en slechts één keer verloor PSV van een club uit Noorwegen.

Nipt verlies in Noorwegen

De enige keer dat PSV verloor van een Noorse club was in 1996, tegen SK Brann in het toernooi om de Europa Cup II. In Eindhovense dienst speelden toen latere iconen zoals Ronald Waterreus, Jaap Stam, Phillip Cocu en Luc Nilis. De grote namen aan de zijde van de Eindhovenaren konden een verliespartij echter niet voorkomen. SK Brann won met 2-1 in eigen huis van PSV, dat gecoacht werd door Dick Advocaat. Twee weken later konden de Eindhovenaren het verlies niet recht trekken. In het Philips Stadion eindigde het in een gelijkspel (2-2).

Goede resultaten tegen Noorse clubs

PSV stond de afgelopen vijf jaar maar liefst vijf keer tegenover een Noorse club. De laatste keer was twee jaar geleden in de Europa League tegen Rosenborg BK. Jordan Teze, Philip Max en Cody Gakpo waren destijds ook van de partij en die laatstgenoemde nam zelf nog de 0-2 op zich. PSV won uiteindelijk ook met 0-2. Verder kennen de Eindhovenaren een uitstekende balans tegen met name Rosenborg SK. Vijf keer stond PSV tegenover de Noorse club en maar liefst vier keer werd er gewonnen en één keer gelijkgespeeld. In 2019 stond PSV ook twee keer tegenover het Noorse Haugesund FK. In eigen huis werd er gelijkgespeeld, maar in Noorwegen werd er gewonnen. Kortom, een goede balans tegen clubs uit Noorwegen voor het team van Ruud van Nistelrooij.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl