Hoe ziet de vrouw van Bert van Marwijk eruit (?) en knallende ruzie met Hugo Borst!

Ondanks dat hij maar één interland speelde, zal zijn naam voor altijd verbonden zijn aan het Nederlands Elftal. We hebben het over Bert van Marwijk, de man die Oranje als bondscoach in 2010 naar de WK-finale leidde. Hoewel de eindstrijd jammerlijk verloren ging tegen Spanje (1-0), verdien je na zo’n prestatie absoluut een compilatie op Voetbalflitsen.

We trappen af met een stukje historie. De eerste grote prijs die Van Marwijk als trainer achter zijn naam krijgt is de UEFA Cup in 2002, wanneer hij aan het roer staat bij Feyenoord. In de finale wordt het Duitse Borussia Dortmund met 3-2 verslagen.

Hoewel het pijnlijk is om weer te benoemen: een andere finale onder leiding van de 65-jarige trainer ging wél verloren, die van het Nederlands Elftal op het WK 2010. Van Marwijk vindt het lastig om terug te kijken op de verloren WK finale, zo gaf hij onlangs geëmotioneerd aan in een interview met Frank Evenblij.

Na zijn tijd bij Oranje ging Van Marwijk aan de slag bij Hamburger SV, om in 2015 bij Saoedi-Arabië terug te keren als bondscoach.

De Deventenaar leidt de Aziaten naar het WK, maar moet desondanks plaatsmaken. De leukste momenten van Van Marwijk in de oliestaat? Zijn presentatie en zijn schrik voor een vuurpijl.  De mannen van Voetbal Inside hebben grote lol om de beelden.

Volgens Johan Derksen zat Van Marwijk alleen voor de poen in het Midden-Oosten. Dat zou kunnen, goed voor zijn vermogen was het ongetwijfeld wel..

Na zijn ontslag bij Saoedi-Arabië leek Van Marwijk net als Oranje het WK uit zijn hoofd te kunnen zetten. Maar toen klopte Australië aan voor de voormalig voetballer van onder anderen Go Ahead Eagles en AZ. En dus gaat de oefenmeester weer naar een eindtoernooi, met schoonzoon Mark van Bommel als zijn rechterhand.

In 2010, vlak voor de Oranjekoorts zijn hoogtepunt bereikt, krijgt Harry Vermeegen een inkijkje in het privéleven van Van Marwijk. Wie is eigenlijk zijn vrouw?

Het beeld dat achter de voordeur ontstaat, is niet heel anders dan veel mensen ongetwijfeld van hem hadden. Van Marwijk is een ingetogen en nette man. Anders dan Louis van Gaal, van wie hij niet altijd een hoge pet op heeft gehad.
We sluiten af met een ‘gezellig’ fragment: Van Marwijk in Studio Voetbal uiterst vriendelijk in gesprek met Hugo Borst over koetjes en kalfjes. Ze vliegen elkaar nog maar net niet in de haren!

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl