PSV mist drie belangrijke spelers tijdens duel met LASK Linz

Het zijn zware weken voor PSV. De ploeg van trainer Mark van Bommel verloor met 0-4 van AZ en speelde met 2-2 gelijk tegen Sparta. Steven Bergwijn, Donyell Malen en Jorrit Hendrix misten die wedstrijden. Zij zullen donderdagavond ook niet inzetbaar zijn tijdens het Europa League-duel tegen LASK Linz.

Hendrix miste de afgelopen wedstrijden van PSV vanwege een schorsing, maar nu blijkt de middenvelder ook nog eens niet fit te zijn. Dat is de reden dat Hendrix niet meereist naar Oostenrijk. Malen en Bergwijn zijn nog altijd afwezig vanwege een blessure.

Affelay

Amar Catic gaat als vervanging van het afwezige drietal mee. Het twintigjarige talent maakte eind augustus zijn debuut voor PSV, in de gewonnen uitwedstrijd tegen Apollon Limassol (0-4). Ook Ibrahim Afellay gaat mee naar Oostenrijk. De 33-jarige middenvelder zit voor het eerst sinds zijn terugkeer bij de selectie voor een Europees duel. Afellay kwam dit seizoen nog niet in actie voor de Eindhovenaren.

Weet PSV in Oostenrijk te winnen donderdag, dan plaatst het zich voor de volgende ronde van de Europa League. Een gelijkspel geeft Mark van Bommel en zijn jongens een duw in de goede richting. Het duel in Linz begint om 18.55 uur.

Deze 21 spelers gaan mee naar Oostenrijk: