PSV kijkt in Oekraïne na verlenging FIFA-maatregel

PSV zou zich hebben gemeldt voor twee Braziliaanse verdedigers actief in Oekraïne. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. Het zou gaan om rechtsback Dodô en centrumverdediger Marlon, beiden spelend bij Shaktar Donetsk. De twee spelers mogen door de FIFA-maatregel hun contracten opschorten tot medio 2023, waardoor ze dus één seizoen transfervrij kunnen overkomen.

Marlon startte zijn carrière bij Fluminese waarna hij naar Barcelona vertrok. De Braziliaanse centrumverdediger werd eerst verhuurd aan OGC Nice waarna hij voor 12 miljoen aan Sassuolo werd verkocht. De Italiaanse club verkocht hem na drie seizoenen voor hetzelfde bedrag aan Shaktar Donetsk. Dodô voegde zich in 2018 al bij Shaktar Donetsk. De rechtsback kwam over van Cortiba. Tussentijds werd hij één seizoen verhuurd aan Vitoria Guimarães, waarna hij terugkeerde in Oekraïne en uitgroeide tot vaste waarde. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat er meerdere clubs interesse hebben in de Brazilianen, maar dat PSV-coach Van Nistelrooy een grote rol kan spelen bij de komst van het tweetal.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl