René Hake aangesteld als nieuwe trainer van Go Ahead Eagles

René Hake keert vanaf aankomend seizoen terug in de Eredivisie. De oefenmeester gaat volgend seizoen aan de slag bij Go Ahead Eagles, waar hij Kees van Wonderen zal opvolgen. Hake was eerder dit seizoen nog werkzaam bij FC Utrecht, maar hier werd hij ontslagen vanwege tegenvallende resultaten.

De huidige trainer van Go Ahead Eagles, Kees van Wonderen, vertrekt komende zomer naar het hoge noorden waar hij aan de slag gaat als hoofdtrainer van SC Heerenveen. Hake heeft bij Go Ahead voor drie seizoenen getekend. In een eerste gesprek met de club spreekt de oefenmeetster zich uit over de club. “Waar ik heel erg naar uitkijk, is de dynamiek van De Adelaarshorst. Het klinkt misschien als een cliché, maar dat is echt iets wat een elftal kan helpen om boven zichzelf uit te stijgen. Dat is dit seizoen meermaals gebleken.”

Doel voor volgend seizoen

Het doel voor aankomend seizoen is al duidelijk. “Daar ligt voor mij als hoofdtrainer volgend seizoen de uitdaging bij Go Ahead Eagles: samen met een gedeeltelijk nieuwe staf en spelersselectie opnieuw handhaving in de Eredivisie realiseren.”