Contractverlenging Onana niet uitgesloten: "Wij zijn bereid verder te praten"

André Onana staat er nog steeds voor open om zijn contract bij Ajax te verlengen. Dat laat zaakwaarnemer Albert Botines weten aan De Telegraaf.

"We zijn gestopt met de onderhandelingen", vertelde Overmars zondag bij ESPN. De sluitpost kan verlengen, maar de onderhandelingen van de laatste weken hebben geen akkoord opgeleverd. "Ik weet niet waar ze op uit zijn. Misschien probeert hij in juli een transfer te maken. Het is jammer".

RvC

Het kamp-Onana heeft de uitspraken van Overmars 'inmiddels via de media vernomen'. Botines denkt in gesprek met de ochtendkrant te weten waar het probleem ligt. "Marc begrijpt de situatie, maar de RvC pusht om snel een deal te sluiten, wil dat binnen één dag".

De Spaanse zaakwaarnemer lijkt vrede te willen stichten, maar wil zich tegelijkertijd niet onder druk laten zetten door de raad van commissarissen. "Wij zijn bereid verder te praten. En als dat niet gebeurt, zien we wel waar de toekomst van André ligt en wanneer".

'Meningsverschillen'

Ajax wil het contract van Onana openbreken en verlengen tot medio 2024, terwijl de 25-jarige doelman niet langer in Amsterdam wil blijven dan 2023. "Er zijn wat verschillen van mening, geen grote. Marc doet het goed", laat Botines weten.