Oud-trainers juichen transfer Bazoer naar Feyenoord toe

Hoewel een akkoord tussen Feyenoord en Vitesse door zowel de clubs als de belangenbehartiger van Riechedly Bazoer wordt tegengesproken, vertellen Dick Advocaat en Fred Rutten in het Algemeen Dagblad voorstander te zijn van de komst van Bazoer naar Rotterdam-Zuid.

Hoewel er door de jaren heen regelmatig twijfels zijn uitgesproken over de mentaliteit van Bazoer, twijfelt Advocaat niet aan de huidige Vitesse-speler. Advocaat noemt Bazoer in het AD een Feyenoord-speler, die zo weer bij het Nederlands elftal speelt, wanneer het allemaal op de rit staat.

Fred Rutten, die met Bazoer samenwerkte in zijn tijd bij PSV, zou de stap op 25-jarige leeftijd naar Feyenoord het juiste moment vinden voor de centrale verdediger, om in de toekomst mogelijk nog eens in een grote competitie te geraken.

Het lijkt erop dat Bazoer zaterdagavond echter nog ‘gewoon’ in het geel-zwart speelt, wanneer Vitesse de uitwedstrijd in de Kuip tegen Feyenoord speelt. Als we de voetbal voorspellingen erbij pakken, een pagina met zowel Eredivisie wedtips als voorspellingen voor andere voetbalcompetities zoals de Premier League, heeft het hoger geplaatste Feyenoord de beste papieren voor de overwinning.

Feyenoord-doelman vertrekt