Wat gaat er veranderen bij Veronica Inside?

Talpa komt vanaf januari 2022 terug met een nieuw concept. Het progamma Veronica Inside krijgt een “make-over” en gaat verder onder de naam VI vandaag. De talkshow is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag om 21.40 uur op SBS6 te bewonderen. Wat gaat er precies allemaal veranderen? Voetbalflitsen zet het op een rij.

Meer focus op actuele zaken en andere onderwerpen

In de voorbije jaren weigerden veel gasten om aan tafel te zitten bij de heren van VI, maar daar gaat nu verandering in komen. Het nieuwe programma wil zich meer gaan richten op de algemene actuele zaken, hierdoor wordt het voetbal in een nog kleiner segment van het programma besproken.

Verschillende gasten worden uitgenodigd met allen hun expertises. De gasten krijgen een grotere rol in de uitzendingen. Zij worden geacht om het VI-trio van tegengas te voorzien: "Naast voetbal kwamen de afgelopen jaren al steeds meer andere onderwerpen ter tafel, van entertainment tot politiek", vertelt Talpa-directeur Marco Louwerens. Door een dagelijkse show te maken, krijgen deze onderwerpen meer aandacht in de uitzendingen.

Hoe ziet de tafel eruit?

De vaste tafel met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp worden voorzien van gasten die op regelmatige basis aan komen schuiven. Leonie ter Braak, Özcan  Akyol, Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven en Wouter de Vries schuiven met regelmaat aan als vierde tafelgast in het programma. Het programma is dagelijks te zien vanaf 21:40 uur.Opvallend is dat Derksen eerder dit jaar nog aangaf om te stoppen met televisie.

Eerder werd bekend dat er geen plek meer is voor Hans Kraay