Van Hanegem snapt niets van Oranje: "Je moet het gewoon anders doen"

Willem van Hanegem zat vol ongeloof te kijken naar de wedstrijd tussen Nederland en Letland. Vooral de uitspraken van de bondscoach na afloop van de wedstrijd vielen bij hem in het verkeerde keelgat.

In zijn wekelijkse column in het AD verkondigt De Kromme duidelijk zijn mening. "Je moet het gewoon anders doen, als je al weet hoe de wedstrijd gaat verlopen. Ik denk dat je tegen dit soort ploegen altijd met een spits moet spelen die goed kan koppen. Als je daar niet mee begint, moet je hem op tijd brengen. Nu probeerden we het een wedstrijd lang met voorzetten, maar een echte kopper is Memphis Depay natuurlijk niet. Dat vond ik vreemd".

Volgens de oud-speler is er niemand geweest die met plezier naar het duel tussen Nederland en Letland heeft zitten kijken. Hij hoopt dan ook dat in de wedstrijd tegen Gibraltar een ander Oranje op het veld staat. "Hopelijk laat Van Gaal Arnaut Danjuma debuteren, dat verdient hij".

De situatie rondom de keepers begreep Van Hanegem ook niet. De bondscoach gaf eerder aan dat Feyenoord-goalie Justin Bijlow niet zeker is van een basisplaats bij het Nederlands elftal en hij nam vier keepers mee. Joël Drommel moest plaatsnemen op de tribune, omdat Mark Flekken bij de wedstrijdselectie zat. "Dat vind ik niet terecht. Drommel is een prima keeper die toevallig laatst een keer een bal uit zijn handen liet vallen. Maar nee, Flekken moest op de bank. En Bijlow is volgens mij prima begonnen aan zijn interlandcarrière en wij hebben het over iemand die uit het niets derde keeper is geworden".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl