Alles over de geschiedenis tussen Feyenoord en FC Groningen

In speelronde 27 van de Eredivisie krijgt Feyenoord bezoek van FC Groningen. De laatste keer dat FC Groningen in De Kuip wist te winnen, was in 2007. Toen maakten de bezoekers uit Groningen gehakt van Feyenoord, door met 4-0 te winnen. Een mooi moment om eens te kijken naar de geschiedenis tussen beide ploegen.

Recente ontmoetingen

Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord in een 1-1 gelijkspel. Feyenoord kwam na een uur spelen op een 0-1 voorsprong, waar Groningen vijf minuten later de stand alweer gelijk trokken via Jørgen Strand Larsen. Vorig seizoen was Feyenoord in eigen huis met 2-0 te sterk voor de Groningers.

Gehele geschiedenis

Van de 44 ontmoetingen tussen Feyenoord en FC Groningen in Rotterdam-Zuid won de thuisploeg er 31, waar de bezoekers slechts drie keer met de winst terugreisden. De laatste keer dat Groningen de drie punten in de tas behaalde, was in 2007. Op bezoek in De Kuip opende Goran Lovre na vijftig minuten de score. Negen minuten later was het Koen van de Laak die zijn ploeg zelfs op een 0-2 voorsprong zette. In de 64 minuut maakte Lovre zijn tweede van de middag, net als Van de Laak in de zeventigste minuut.

Bryan Linssen en Mo El Hankouri

Bij Feyenoord heeft Bryan Linssen en verleden bij FC Groningen. In 2015 namen de Groningers de aanvaller over van Heracles. In het shirt van Groningen speelde Linssen zeventig wedstrijden, waarin de aanvaller goed was voor zestien doelpunten en zes assists. Met FC Groningen speelde Linssen in het seizoen 2015/16 in de Europa League. In 2017 vertrok Linssen voor een bedrag van één miljoen euro naar Vitesse. Drie jaar later verwelkomde Feyenoord de aanvaller transfervrij. In de zeventien wedstrijden die Linssen ooit speelde tegen FC Groningen wist hij twee doelpunten te maken en een assist te geven.

Bij FC Groningen speelt er een speler met een verleden bij Feyenoord. Na een huurperiode in 2019 nam Groningen aanvaller Mohammed El Hankouri over van de Rotterdammers. El Hankouri speelde 98 wedstrijden voor de Groningers, waarin het goed was voor vijf doelpunten en tien assists. Na dit seizoen laat de aanvaller Groningen transfervrij achter zich.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl