Real Madrid denkt aan Ajacied als alternatief voor Paul Pogba

Paul Pogba moet de gelederen van Real Madrid gaan versterken. Echter is er een grote kans dat het de Madrilenen niet lukt om de middenvelder binnen te halen, dus zou het alternatief Ajacied Donny van de Beek zijn, die dan ook op de voorpagina van de krant Marca staat.

Van de Beek viel het afgelopen seizoen al op bij de clubleiding van Real Madrid. Niet alleen vanwege zijn technische kunsten, maar ook vanwege zijn loopvermogen en veelzijdigheid. De middenvelder van de Amsterdammers viel vooral op tijdens de Champions League-wedstrijden tegen Real Madrid en Juventus. Zinédine Zidane, trainer van Real, wil een fysiek sterker elftal op kunnen stellen. De Oranje-international zou daar prima passen, aldus Marca.

Ajax wil meewerken
Toch heeft het halen van Pogba de voorkeur, maar die zou zo'n 160 miljoen euro moeten kosten. Volgens de Spaanse krant zou Van de Beek een stuk goedkoper gehaald kunnen worden. De Ajacied moet 60 miljoen euro kosten. Marca schrijft ook dat Van de Beek met Ajax een afspraak heeft dat hij bij een goed bod mag vertrekken. Real voldoet in ieder geval aan het profiel van de 22-jarige Ajacied.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl