Daramy weigert op te geven: "Had natuurlijk op meer gehoopt, maar wist waar ik aan begon"

Mohamed Daramy kende geen succesvol eerste seizoen bij Ajax, maar daar is hij zich ook van bewust. Hij is echter niet van plan om de handdoek al in de ring te gooien, want de Deen is vastberaden om te slagen in Amsterdam. Dat vertelt hij aan Bold.

De Nederlandse kampioen maakte eind augustus zo'n twaalf miljoen euro over naar FC Kopenhagen, maar de vleugelaanvaller kon tot dusver niet rekenen op meer dan enkele invalbeurten. "Ik had natuurlijk op meer gehoopt, maar ik wist waar ik aan begon. Ajax is een grote club met veel getalenteerde spelers en veel concurrentie. Natuurlijk had ik graag meer gespeeld, maar het is wat het is, ik houd nog steeds van Ajax", aldus Daramy. "Het is mijn eerste seizoen, rustig aan".

In zijn thuisland denkt men aan een tijdelijke terugkeer bij oude liefde FC Kopenhagen, met het aanstaande WK in het achterhoofd, maar daar denkt de Deen geen seconde aan. "Het WK is een grote droom voor me, qua speeltijd zal er dus iets moeten gebeuren: ik wil niet nog een seizoen op de bank doorbrengen. Hopelijk kan ik me tijdens het voorseizoen bij Ajax laten zien. Hopelijk kom ik ooit terug bij FC Kopenhagen, maar volgend seizoen zit ik nog bij Ajax", aldus de vastberaden Daramy.

Net binnen