Tegenvaller voor Vitesse: Serero mist wedstrijd tegen Lazio Roma

Tegenvaller voor Vitesse: Serero mist wedstrijd tegen Lazio Roma

Vitesse zal het donderdagavond in het Europa League-duel met Lazio Roma moeten doen zonder Thulani Serero. Volgend De Gelderlander is de middenvelder geblesseerd afgehaakt. De krant spreekt van een 'enorme tegenvaller' voor de Arnhemmers, Serero speelt namelijk een belangrijke rol op het middenveld.

Niet de enige afwezige
De absentie van de Zuid-Afrikaan komt niet helemaal uit de lucht vallen. Hij viel zaterdag tijdens de 0-3 zege op Excelsior uit met een hamstringblessure. Serero is naast controleur ook spelmaker bij Vitesse en hij is niet de enige afwezige voor trainer Henk Fraser, zo meldt de regionale krant. Ook Mukhtar Ali en Arnold Kruiswijk zijn niet beschikbaar tegen Lazio, laatstgenoemde met een rugblessure.

Al enige tijd last van blessure
Woensdag ontbrak Serero op de afsluitende training van Vitesse. Hij kampt al enige tijd met hamstringklachten en moest ook afzeggen voor het nationale elftal van Zuid-Afrika. Eerder miste hij al het competitieduel met AZ. Toen speelde Charlie Colkett op zijn positie, maar een groot succes was dat niet.