trending
Eredivisie
-
?
-
?
Oordeel zelf: Moest de VAR ingrijpen bij handsbal voorafgaand aan de 0-1 van Willem II tegen Ajax?

Op sociale media is er veel discussie over de 0-1 van Willem II tegen Ajax. Zo was de beslissing om de bal op te stip te leggen niet controversieel, maar voorafgaand aan het penaltymoment maakte een speler van Willem II wel hands. Kijk en oordeel zelf. Heeft de arbitrage de juiste beslissing genomen?

Net binnen
Deze website van Socios Sports gebruikt “cookies”. Er worden functionele cookies gebruikt, noodzakelijk voor de werking van de website en statistische cookies om inzicht te krijgen in het gebruik en effectiviteit van de website. De website gebruikt ook advertentie cookies om advertenties af te stemmen op uw voorkeuren op basis van uw klikgedrag. Tenslotte worden via de website ook social media cookies geplaatst om dingen te kunnen ‘liken’ en ‘delen’. Advertentie- en social media cookies zijn van derde partijen en verzamelen mogelijk ook uw gegevens buiten deze websites. Door op “Ja, ik accepteer de genoemde cookies”, geeft u toestemming voor het plaatsen van advertentie cookies. Meer weten over cookies? Klik dan hier.