Gelderlander: Druk op Vitesse-trainer Slutsky neemt toe, spoedoverleg in Arnhem

Bij Vitesse is men niet blij met de huidige prestaties van het elftal, waardoor de druk op trainer Leonid Slutsky flink is toegenomen. De Arnhemmers begonnen goed aan het seizoen en stonden even gedeeld tweede, maar inmiddels is er drie keer op rij verloren in de Eredivisie. ADO Den Haag, FC Emmen waren de laatste weken te sterk en vrijdagavond won FC Groningen in het Gelredome.

Ook het voetbal valt tegen. Dat meldt De Gelderlander zaterdagochtend. Het bestuur zou na de nederlaag tegen Groningen bij elkaar zijn gekomen voor een spoedoverleg. Grootaandeelhouder Valeri Oyf steunde Slutsky tot dusver en lijkt dat ook nu te doen, maar de positie van de Russische trainer is niet zekerder geworden. 

Matavz

Dat Tim Matavz vrijdag op de bank begon zorgden voor gefronste wenkbrauwen, niet in de laatste plaats bij de voetballer zelf. Afgelopen zomer kon de spits worden verkocht aan het Turkse Besiktas, schrijft De Gelderlander. De transfer ging niet door. 'Met een plek op de bank richtte hij de blik meteen naar de winterse transferperiode', aldus de krant.