Victor Valdés misdraagt zich opnieuw als trainer van Barcelona O19

Victor Valdés heeft opnieuw een slechte indruk achtergelaten als trainer van Barcelona O19. De oud-doelman schold tijdens de wedstrijd tegen Girona de scheidsrechter uit en kreeg rood.

De O19 van Barcelona boekte zaterdag de eerste competitiezege van het seizoen. Na afloop ging het vooral over Valdés. Hij werd tijdens de wedstrijd weggestuurd, omdat hij 'vete a la mierda' naar de scheidsrechter riep. Vertaald is dat f*ck you.

Weigeren om te spelen
Het is niet de eerste keer dat Valdés negatief van zich laat horen sinds hij deze zomer aan het roer staat bij de talenten van de Catalanen. Bij de door PSV georganiseerde Otten Cup weigerde hij met zijn ploeg de troostfinale te spelen. Hij wilde zo graag naar huis dat de wedstrijd tegen Everton werd geschrapt.

Blessures
Later zei Valdés dat hij die beslissing nam vanwege een grote hoeveelheid blessures in zijn selectie en de omstandigheden waarin het toernooi werd gespeeld. Het veld lag er namelijk slecht bij door regenval en hij vond dat er te weinig tijd zat tussen de wedstrijden.