Prachtige quoteringen voor Ajax - PSV bij TOTO!

De eerste echte topper van dit Eredivisie-seizoen staat zondag om 16:45 uur op het programma: Ajax - PSV. De nummer één tegen de nummer twee. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt slechts één punt en dus staat de koppositie op het spel. Wat denk jij dat het wordt? Bekijk de zeer interessante quoteringen bij TOTO en maak het kijken naar deze wedstrijd nog leuker!

Wint Ajax weer thuis van PSV?

De laatste vier keer dat Ajax het in de Johan Cruijff ArenA tegen PSV opnam, wonnen de Amsterdammers steeds vrij overtuigend. PSV scoorde in die vier ontmoetingen slechts één keer en Ajax is dit seizoen in eigen huis, ook zonder publiek, ijzersterk. Op een uitglijder tegen FC Twente na (1-2 nederlaag) werden alle thuiswedstrijden in de Eredivisie gewonnen. PSV verspeelde juist in uitduels alle punten, want tegen Heracles Almelo, FC Twente en SC Heerenveen werd gelijkgespeeld en van Vitesse werd zelfs verloren. Wat wordt het zondag?

De laatste ontmoeting tussen Ajax en PSV in Amsterdam (tekst gaat verder onder de video)

Bekijk de quoteringen bij TOTO hier:

Ajax wint van PSV (quotering van 1,60 euro)

Ajax wint en PSV scoort niet (quotering van 3,40 euro)

Doorbreekt PSV onder Roger Schmidt de slechte reeks in Amsterdam?

Toch biedt het verleden geen enkele garantie voor de toekomst. Sowieso niet natuurlijk, maar in Eindhoven is er onder Roger Schmidt duidelijk iets veranderd. PSV speelt nu in een 4-4-2 opstelling en heeft met Götze, Ihattaren, Gakpo en Malen vier levensgevaarlijke aanvallende spelers. De laatste twee spelen het verste naar voren en staan bekend om hun snelheid. Liggen er tegen het ietwat trage centrum van Ajax, dat vermoedelijk met Blind en Schuurs aantreedt, kansen voor Malen en Gakpo? PSV won de laatste vijf officiële duels en scoorde liefst zestien keer. Moet Ajax vrezen voor de aanvallers van de Eindhovenaren?

Bekijk de quoteringen bij TOTO hier:

PSV wint van Ajax (quotering van 4,45 euro)

Cody Gakpo scoort (quotering van 3,80 euro)

Donyell Malen scoort (quotering van 2,75 euro)

PSV won de laatste uitwedstrijd overtuigend met 1-4 bij RKC (tekst gaat verder onder de video)

Weinig doelpunten zondag?

Beide ploegen zullen zondag vooral niet willen verliezen. De laatste drie ontmoetingen tussen beide clubs leverden in totaal slechts vijf doelpunten op en zeker nu het verschil op de ranglijst zo klein is, nemen beide ploegen vermoedelijk geen onnodige risico's. Bovendien spelen beide ploegen deze maand ook nog tegen Feyenoord en AZ en een nederlaag zou een vervelend begin zijn van deze maand vol topwedstrijden. Kunnen we daarom een tactisch steekspel verwachten?

Minder dan vier doelpunten (quotering van 1,74 euro)

Minder dan drie doelpunten (quotering van 2,75 euro)

Minder dan twee doelpunten (quotering van 5,55 euro)

Weet jij het beter dan Andy? Kom dan maar! 

Druk op de afbeelding voor alle quoteringen bij deze topper!