Kamaldeen Sulemana mogelijk tóch niet naar Ajax: 'Dreigt een 'Richarlisonnetje' te worden'

Hoewel een akkoord tussen Ajax en Kamaldeen Sulemana dichtbij is, lijkt de Ghanees zijn keuze toch nog niet gemaakt te hebben. De aanvaller van FC Nordsjaelland is namelijk gezien in het Franse Stade Rennes.

Kamaldeen Sulemana mogelijk tóch niet naar Ajax

Manchester United 

Evenals Ajax aast ook grootmacht Manchester United op de negentienjarige buitenspeler. Het is dan ook opvallend dat Rennes zich nu mengt: "Het is op zich heel opmerkelijk, want met Ajax is eigenlijk alles rond. De zaakwaarnemers die heel veel geld vroegen, zijn ingebonden. Ajax dacht een akkoord te hebben met de speler, zaakwaarnemers en met de club, maar Sulemana kreeg een beetje last van plankenkoorts", aldus Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Ghanees

De Ghanees was onlangs nog in Amsterdam, maar tot een akkoord kwam het toen niet: "Hij zou gekeurd worden, maar had ineens twee dagen uitstel gevraagd. Opeens was hij terug naar Denemarken en nu duikt hij op in Rennes. Het dreigt een 'Richarlisonnetje' te worden. Ik vrees voor Ajax dat hij door de vingers gaat glippen, alleen het schiet alle kanten op, dus het kan ook de goede kant op schieten", sluit Verweij af.