'PSV en Van Ginkel op korte termijn met elkaar in gesprek'

PSV en Marco van Ginkel gaan binnenkort om de tafel zitten, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Eindhovenaren kunnen de 28-jarige middenvelder gratis overnemen van Chelsea, omdat zijn contract in Engeland niet is verlengd.

Van Ginkel kwam tegen Willem II, PEC Zwolle en FC Utrecht negentig minuten in actie en droeg in Stadion Galgenwaard zelfs de aanvoerdersband. Na afloop van die wedstrijd liet de middenvelder aan ESPN weten dat hij graag zou willen blijven in Eindhoven.

Nu is naar buiten gebracht dat PSV en Van Ginkel met elkaar in gesprek gaan. Dat zal Roger Schmidt bekoren, omdat de trainer van PSV erg te spreken is over Van Ginkel. De Duitse oefenmeester is vooral gecharmeerd van zijn professionaliteit.

Blessureleed

Van Ginkel kwam in acht jaar tijd slechts vier keer in actie voor Chelsea, mede door blessureleed. Hij speelde dit seizoen voor de derde keer op huurbasis voor PSV en werd in het verleden ook uitgeleend aan Stoke City en AC Milan. 

psv neemt van ginkel transfervrij over van chelsea

Eerste training PSV richting het seizoen 2021/2022 is eind juni

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl