Sneijder biedt hulp aan bij Ihattaren: ‘Heb het al een paar keer aangeboden’

Wesley Sneijder betreurt het verloop van de carriere van Mohammed Ihattaren. Aan tafel bij Veronica Offside spreekt de oud-prof over de situatie van de middenvelder. Eerder werd bekend dat de wegen tussen Ihattaren en Ajax in de winter gaan scheiden.

Sneijder hoopt dat Ihattaren wakker wordt. “Hem nu weer terug laten gaan naar Juventus is geen optie. Hij kwam terug omdat hij zijn vertrouwde omgeving heel erg miste”, vertelt Sneijder. “Dat gaat nu dus weer gebeuren. Ik heb begrepen dat hij op dit moment niet helemaal fit is. Hij traint al een tijdje niet, is weer een stuk zwaarder geworden en Italië heb je de tijd niet om fit te worden.”

Hulp van Sneijder

Volgens Sneijder moet de middenvelder snel beseffen dat het anders moet. “Of ik de behoefte voel om hem eens te helpen? Ik heb al een paar keer aangeboden om met die jongen te praten, maar dat blijf ik niet roepen. Hij kan mij bellen. Ik wil hem er absoluut bij helpen. Ik wil hem laten beseffen dat het nu moet en hij de dingen die eromheen spelen moet laten gaan. Ga aan de slag, besef dat je een heel mooie carrière tegemoet kan gaan en zorg ervoor dat je niet straks aansluit bij de jongens op straat."

Feyenoord-doelman vertrekt