De Jong is trots op Gakpo en haalt zijn gram: "Ik denk dat het voor Cody echt beter is dat hij gebleven is"

Bij PSV deed voormalig technisch directeur John de Jong er afgelopen zomer alles aan om Cody Gakpo te behouden, mét succes. Uiteindelijk was de RvC van de Eindhovenaren daar totaal niet blij mee en betekende dat het vertrek van De Jong. Laatstgenoemde geniet momenteel van de talentvolle PSV'er op het WK.

De RvC van de Brabantse club was voorstander van het verkopen van de linksbuiten, want volgens hen was dat een mooie financiële kans. De Jong ging daar echter niet aan mee en hield Gakpo aan zijn contract en wist hem in Eindhoven te houden.  "Ik vind het heel mooi hoe hij zich ontwikkelt. Hij trekt de lijn door die hij bij PSV heeft ingezet dit seizoen", vertelt hij bij de NOS.

"Hij is heel effectief en beslissend. Ook op het WK. Ik vind het heel leuk om naar te kijken. Het is vooral mooi voor Cody Gakpo dat hij het zo goed doet, maar uiteindelijk ook voor PSV en het Nederlandse voetbal", vervolgt De Jong. In de zomer werden er al de nodige miljoenen geboden op de aanvaller, maar mede door zijn sterke optreden op het WK lijkt dat alleen maar meer te worden.

Bewogen transferperiode

Europese topclubs als Real Madrid, Bayern München en Liverpool lieten weten gecharmeerd te zijn van Gakpo, maar ook Manchester United stond in de rij. "Hij heeft lang op die transfer naar United zitten wachten", vertelt De Jong. "Die leek er aan te komen, maar een week voor het einde van de transferperiode ging het niet door. Op het einde had hij nog twee opties om naar de Premier League te gaan. Alleen weet je nooit hoe dat valt", vertelt de opgestapte directeur.

Leeds United was het meest concreet en Marcel Brands gaf meer inzicht in de onderhandelingen. Hij vertelde dat de Engelse club een bedrag van dertig miljoen had geboden en dertien miljoen aan 'onrealistische' bonussen. "Uiteindelijk kwam ik in de discussie met de RvC inderdaad", stelt De Jong. "Wel of niet doen. Ik denk dat het voor Cody echt beter is dat hij gebleven is. Je ziet nu op het WK dat zijn vorm heel goed is."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl