Van Nistelrooij ziet geen nood in aankopen nieuwe verdediger : "Je kijkt ook naar wat je in huis hebt"

Van Ruud van Nistelrooij hoeft er niet per sé een verdediger gekocht te worden deze zomer. Volgends de nieuwe hoofdtrainer van PSV lopen er in de eigen opleiding ook genoeg potentiële kandidaten rond om die positie op te vullen, zo schrijft De Telegraaf. 

"Natuurlijk willen we een echte topper, maar je kijkt ook naar wat je al in huis hebt lopen", vertelt de trainer. PSV moet het minstens tot het volgende kalenderjaar stellen zonder Olivier Boscagli, die tegen Feyenoord een akelige blessure opliep. Daardoor werd de vraag naar een nieuwe, vervangende centrale verdediger steeds groter. Recent werd ook Everton-jongeling Jarrad Brantwaithe, maar mogelijk gaat PSV dus op zoek naa een interne oplossing.

"Natuurlijk ga je op zoek naar een topper, maar moet dat een topper zijn die pas gearriveerd is, of kijk je ernaar op een andere manier?" Een plotselinge kandidaat is volgens de PSV-trainer ook Derrick Luckassen, die na een verhuurperiode afgelopen seizoen terug is gekeerd bij PSV. "Het is geweldig dat hij zich zo aandient. Hij klopt inmiddels ook op de deur."