Dramatische avond in Camp Nou: geen koppositie voor Barça en rood Koeman

FC Barcelona is er niet in geslaagd om de koppositie in La Liga te grijpen. De ploeg van Ronald Koeman ging in eigen huis met 1-2 ten onder tegen Granada CF.

Er leek in het begin van de tweede helft geen vuiltje aan de lucht voor Barcelona, nadat Lionel Messi in de eerste helft al voor de openingstreffer zorgde. De bezoekers kwamen in de 60ste minuut langszij via Darwin Machís.

De Venezolaanse aanvaller strafte een fout van Óscar Mingueza af. Even later kreeg Ronald Koeman een rode kaart. De oefenmeester zou iets richting de scheidsrechter hebben geroepen. De voormalig bondscoach mocht vervolgens vertrekken.

Molina

Koeman zag vanaf de tribune hoe Jorge Molina elf minuten voor tijd de 1-2 maakte. De 39-jarige Molina, die geheel vrijstond, kopte de bal binnen. Door deze nederlaag, bedraagt de achterstand op koploper Atlético Madrid twee punten.