PSV en Feyenoord rekenen allebei op Steven Berghuis in nieuwe seizoen

Het is de vraag of Steven Berghuis volgend seizoen nog in het shirt van Feyenoord speelt. Voetbal International meldt woensdag dat PSV er vanuit gaat komend seizoen te kunnen beschikken over de 27-jarige aanvaller. Toch rekenen ook de Rotterdammers volgend seizoen op Berghuis. 'De vraag is welke club een beter verhaal te vertellen had', stelt het weekblad.

Berghuis zelf zei eind vorig seizoen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De aanvaller heeft al gesproken met PSV over een eventuele transfer. Volgens VI betrof het 'een goed onderhoud'. De 27-jarige Berghuis moet bij PSV de eventueel vertrekkende Hirving Lozano of Steven Bergwijn opvolgen. De twee buitenspelers lijken te vertrekken uit Eindhoven. Berghuis kan alleen worden gehaald bij een vertrek van één van de twee. 

"Wij bij Feyenoord moeten er gewoon voor zorgen dat hij blijft"
Feyenoord wil bij een vertrek de hoofdprijs zien voor de aanvaller. Dat zou ongeveer 20 miljoen euro zijn. Jaap Stan, de nieuwe trainer van Feyenoord, hoopt dat Berghuis in Rotterdam blijft. "Aardige gozer, goeie speler. Lijkt me duidelijk dat ik hem er graag bij heb. En wij bij Feyenoord moeten gewoon zorgen dat Berghuis blijft", zegt de oefenmeester. Berghuis kwam in 2017 over van Watford. In Rotterdam speelde hij 120 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij 44 keer scoorde en 37 assists gaf. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2021 in De Kuip.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl