Veel interesse uit Premier League voor Ibrahim Sangaré

Sky Sports berichtte eerder dat de naam van Ibrahim Sangaré was gevallen bij Chelsea én Manchester United. Eerder werd ook gemeld dat Liverpool geïnteresseerd was in de Ivoriaanse middenvelder. Echter is de interesse van Manchester United (nog) niet concreet, zo meldt PSV-clubwatcher Rik Elfrink.

Ibrahim Sangaré kwam in 2020 voor 7 miljoen euro over van Toulouse en is uitgegroeid tot sterkhouder op het middenveld van PSV. De Ivoriaanse international kan door zijn goede prestaties in Eindhoven rekenen op veel interesse uit de Premier League. Geïnteresseerde clubs weten echter voor welk bedrag Sangaré mag vertrekken. De Ivoriaan heeft een gelimiteerde afkoopsom van 37,5 miljoen euro in zijn contract staan.

Aston Villa, Leicester City, Liverpool en Newcastle United toonden al in een eerder stadium interesse in Sangaré. PSV houdt echter de hoop dat zij de middenvelder nog in Eindhoven kunnen houden. "Een PSV met Sangaré en Gakpo is een stuk beter dan zonder. We gaan er alles aan doen ze bij de club te houden" zei technisch directeur John de Jong in gesprek met ESPN.

Vervanger uit de Eredivisie of bij de Zuiderburen

Indien Sangaré toch vertrekt uit Eindhoven zal PSV vermoedelijk proberen om Quinten Timber (FC Utrecht) of Vinicius Souza (SK Lommel, verhuurd aan KV Mechelen) aan te trekken. De Eindhovenaren zullen hoe dan ook het onderste uit de kan willen halen bij een eventuele transfer van Sangaré naar Engeland.