ZIEN! Manchester United geeft signaal af na interview Ronaldo (VIDEO)

Cristiano Ronaldo verscheen de afgelopen met enige regelmaat op opzienbaarlijke wijze in het nieuws. Zo kondigde Piers Morgan een interview aan met de Portugese superster waarin hij zich zeer kritisch zou uitlaten over zijn tweede periode bij Manchester United en daarnaast kwamen er ook incidenten naar buiten van Ronaldo bij de nationale ploeg van Portugal. Het eerste deel van het interview met de superster van The Mancunians werd woensdag 16 november uitgezonden en Manchester United lijkt na het interview van Ronaldo definitief klaar met de vedette. 

Bekijk hier de beelden buiten bij Old Trafford waar de poster van Cristiano Ronaldo van het stadion wordt verwijderd:

Tekst gaat verder onder het Twitter-bericht

Het bizarre interview van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo heeft zich recentelijk laten interview door de Britse TV-presentator Piers Morgan. De aankondiging maakte al een hoop los en na de uitzending van het eerste deel van '90 minuten with Ronaldo' is duidelijk dat de Portugese superster niets heel laat van de club Manchester United, zijn collega's, trainers en clubiconen.

Ronaldo vertelde onder meer over zijn relatie met Erik ten Hag. De Nederlandse oefenmeester zou, volgens de Portugese superster, hem niet respecteren: "Als je geen respect naar mij toe hebt, zal ik jou nooit respecteren", stelde Ronaldo, die daarnaast ook in ging op de faciliteiten bij Manchester United. "Het lijkt wel alsof de tijd heeft stilgestaan", zei de vedette, doelend op de naar eigen zeggen verouderde faciliteiten. Ronaldo ging ook in op de nieuwe generatie voetballers: "De mentaliteit is veranderd. Ik denk dat ze het makkelijker hebben. Ik zie het niet alleen bij Manchester United, maar overal", aldus Ronaldo, die de vergelijking maakt met de periode toen hij een jonge voetballer was en opkeek tegen spelers als Ruud van Nistelrooij, Roy Keane en Ryan Giggs. Volgens diverse Engelse media is het interview bij de spelers van Manchester United in het verkeerde keelgat geschoten en zien zij het als 'respectloos'.