Mvogo denkt nog aan titel met PSV: 'Handdoek niet in de ring'

De achterstand van PSV op koploper Ajax bedraagt na 22 wedstrijden zes punten. Yvon Mvogo heeft de strijd om de Eredivisie-titel in ieder geval nog niet opgeven. De doelman heeft nog altijd het goede vertrouwen in zijn PSV, dat tweede staat op de ranglijst.

"Als ik voor het hele team mag spreken, kan ik zeggen dat we de handdoek nooit in de ring zullen gooien. De achterstand is groot, maar we moeten het gewoon van wedstrijd tot wedstrijd bekijken," begint de Zwitser tegenover Omroep Brabant.

"We zijn nog echt in ontwikkeling. Natuurlijk kunnen we nog vele malen beter en daar zijn we ook elke dag mee bezig. Verliezen is nooit leuk, maar het hoort ook bij voetbal." Afgelopen zaterdag verspeelde PSV nog in de slotseconden dure punten tegen ADO (2-2).

"Je moet als keeper mentaal sterk zijn en daarom heb ik na die twee fouten voor mezelf een streep gezet. Ik heb tegen mezelf gezegd: je weet wat je kan, pak het vertrouwen terug en doe gewoon je ding. Iedereen hier bij de club gaf me daarbovenop nog eens veel vertrouwen. Dat hielp ontzettend," aldus Mvogo.