Schmidt wuift geruchten weg: ‘Volgend jaar een prijs met PSV’

Roger Schmidt werd onlangs nog gelinkt aan een overstap naar de Bundesliga. De trainer van PSV zou op de verlanglijstjes van Hertha BSC en Eintracht Frankfurt staan. Op de persconferentie voorafgaande van de wedstrijd tegen FC Groningen wilde de Duitse oefenmeester niet ingaan op deze vermeende interesse.

Het antwoord van Schmidt was helder; “Ik concentreer me alleen op PSV.” Vervolgens ging de trainer in op de huidige stand van zaken bij PSV. “We willen vol voor de tweede plaats strijden, daar gaat het nu om. Hopelijk kunnen we ons plaatsen voor de voorronde van de Champions League van volgend seizoen."

Op dezelfde persconferentie blikt Schmidt alvast verder op het volgende seizoen.  “We moeten volgend jaar de volgende stap zetten om prijzen te kunnen pakken. Dat is het doel van PSV en van mij en daar ben ik volledig op gefocust.”

Volgens Schmidt zullen er nog wel meer Duitse clubs komen die hem op hun verlanglijstje hebben staan.  “Er zullen er de komende tijd vast nog meer volgen, aangezien in Duitsland veel clubs op zoek zijn naar trainers. Ik heb al meerdere malen aangegeven dat ik blij ben bij PSV.”

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over PSV-FC Groningen’

Feest in Eindhoven na 1-0 zege op FC Groningen: PSV-fans lopen letterlijk de polonaise

De VAR maakt er een potje van bij #psvgro, ook de 1-0 van Eran Zahavi afgekeurd?!

PSV'er gefileerd na eerste helft #psvgro: "Daarom niet goed genoeg voor Europese top"

Mooiste actie in eerste helft #psvgro: Denzel Dumfries laat zich met sportieve actie van beste kant zien

FOTOSERIE: PSV neemt afscheid van clubicoon Van der Kuijlen