Waar kan jij de Nederlandse clubs in Europa op TV bewonderen?

Ajax treft woensdag 7 september Rangers FC, terwijl AZ, Feyenoord en PSV donderdag 8 september hun Europese campagne aftrappen tegen respectievelijk Dnipro-1, Lazio Roma en Bodo/Glimt. Alleen waar zijn de wedstrijden van de Nederlandse clubs te bekijken?

Waar kan ik Ajax - Rangers FC zien?

De Amsterdammers ontvangen in de Johan Cruijff Arena het Schotse Rangers FC en trappen woensdag al om 18.45 uur af. Het duel is live te volgen via RTL7, waar de voorbeschouwing al om 18.00 begint. Om 23.35 uur kun je op hetzelfde kanaal inschakelen voor de samenvattingen van alle andere duels van die avond.

Waar kan ik PSV- Bodo/Glimt zien? Waar kan ik Lazio Roma-Feyenoord zien?

PSV trapt donderdag al om 18.45 af tegen het Noorse Bodo/Glimt. De wedstrijd is live te zien op Veronica, waar de voorbeschouwing om 18.00 uur begint. Feyenoord trapt daarna om 21.00 uur af in Rome tegen Lazio Roma. Deze wedstrijd is te volgens op hetzelfde kanaal.

Waar kan ik Dnipro-1 - AZ zien?

AZ speelt donderdag tegen Dnipro-1 in Slowakije en trapt om 21.00 uur af tegen de club uit Oekraïne. De wedstrijd is live te volgen via het open kanaal op ESPN. Daar is vanaf 18.45 ook de wedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal te zien.