Lachen om de 10 leukste momenten van Mister Ajax Sjaak Swart

Sjaak Swart, ook wel Mister Ajax genoemd maakte deel uit van het gouden Ajax-elftal van begin jaren zeventig van de twintigste eeuw, dat in 1971, 1972 en 1973 de Europa Cup 1 won. Samen met Johan Cruijff en Piet Keizer vormde hij een voorhoede waar elke tegenstander tegenop keek. De meesten van jullie kennen hem nu waarschijnlijk ook wel van zijn kanaal Alles op Swart waar hij bijvoorbeeld in een 7 minuten durende tirade compleet leeg loopt over het mislopen van de titel door Ajax in 2016. Iedereen herinnert zich wel de beelden waarin De Graafschap er flink van langs krijgt van Swart. Ook de scheidsrechters krijgen het altijd flink te verduren en dat levert mooie filmpjes op. Daarom hebben we zijn leukste, grappigste momenten voor jullie uitgekozen.

We beginnen natuurlijk met een klassieker. Sjaak Swart is niet te genieten na het gelijkspel tegen De Graafschap waardoor Ajax de titel in 2016 misliep: “Ik hoop heerlijk dat ze degraderen. Ik hoop dat ze zoveel gegeven hebben dat ze niet kunnen lopen aanstaande vrijdag”, zegt een boze Sjaak Swart.

Dan iets opmerkelijks. Sjaak Swart wordt niet voor niets Mister Ajax genoemd. De snelle rechtsbuiten speelde zijn hele carrière bij Ajax en dan verwacht je niet dat hij uit volle borst “Mijn Feyenoord” meezingt. In Rotterdam konden ze het wel waarderen.

Sjaak Swart was nog niet klaar met het zingen van Feyenoord-liedjes. Een paar maanden later op Het Voetballer van het Jaar gala zong hij zelfs “Hand in hand” uit volle borst. Kijk de video hieronder maar! Humor heeft Sjaak wel.

Sjaak Swart staat dan misschien wel het meest bekend om zijn boze tirades als Ajax heeft verloren, maar de rappe buitenspeler van weleer kan ook prachtige verhalen vertellen over zijn oude ploeggenoten. Zo ook bij RTL Late Night na het overlijden van zijn grote vriend Johan Cruijff.

Art Langeler, hoofd jeugdopleidingen bij PSV, werd in maart 2016 ook aangepakt door Sjaak Swart…

Datzelfde geldt voor scheidsrechter Bas Nijhuis.

Sjaak Swart kan naast voetballen ook acteren. Hier figureert hij in een reclame met oud-Feyenoorder John de Wolf. Voetbalhumor.

Ook René van der Gijp heeft een paar mooie anekdotes over Sjaak

Sjaak Swart is trouwens een keer in de maling genomen door Bananasplit en ook dat leverde mooie beelden op! Uiteraard zat de vrouw van Sjaak Swart in het complot. 

In het programma Andy & Melisa speelt Andy van der Meijde een wedstrijd mee met Lucky Ajax. Op een gegeven moment zit hij op de bank naast Sjaak Swart. Dit filmpje bewijst maar weer eens hoe fanatiek Sjaak nog altijd is.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl