Zo verliepen de laatste vijf ontmoetingen tussen Ajax en PSV

Ajax neemt het aanstaande zondag in eigen huis op tegen PSV. De nummers één en twee van de Eredivisie doen beide volop mee in de strijd om het kampioenschap. De meest recente vijf ontmoetingen tussen de twee leverden veel spektakel op. Voetbalflitsen zette de laatste vijf edities tussen Ajax en PSV op een rijtje.

30 juli 2022 Ajax 3-5 PSV

De meest recente ontmoeting tussen beide vond plaats in Amsterdam. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal wisten Ajax en PSV er een spektakelstuk van te maken. Steven Bergwijn opende de score namens de Amsterdammers in de 15e minuut, waarna Guus Til met een dubbelslag voor rust de ruststand op 1-2 bepaalde. In de tweede helft vielen er nog eens vijf doelpunten en een rode kaart. PSV won de wedstrijd uiteindelijk met 3-5.

17 april 2022 PSV 2-1 Ajax

In de finale van de KNVB beker namen Ajax en PSV het in De Kuip op tegen elkaar. Ryan Gravenberch opende in de 23e minuut de score voor de Amsterdammers en lang leek er weinig aan de hand, tot vlak na rust. Érick Gutiérrez schoot in de 48e minuut raak en nog geen twee minuten later zette Cody Gakpo de 2-1 op het scorebord. Mohammed Ihattaren mocht nog invallen, maar zag zijn ploeg uiteindelijk afdruipen met een 2-1 nederlaag tegen zijn oud-werkgever.

23 januari 2022 PSV 1-2 Ajax

PSV en Ajax deden beide nog volop mee om de titel en mochten het op 23 januari tegen elkaar laten zien in een leeg stadion. In de 34e minuut wist Brian Brobbey hard raak te koppen namens de bezoekers. PSV zette aan en knokte zich in de 53e minuut terug in de wedstrijd door een doelpunt van Mario Götze. Ajax wist dankzij een pegel van afstand van Noussair Mazraoui uiteindelijk alsnog aan het langste eind te trekken, maar na afloop van de wedstrijd ging het vooral over het moment voorafgaand zijn doelpunt. Zo ontstond er een grote discussie over het feit dat de bal voorafgaand het doelpunt over de zijlijn zou zijn geweest.

24 oktober 2021 Ajax 5-0 PSV

Als favoriet verscheen Ajax aan de aftrap in eigen huis tegen PSV. In de negentiende minuut opende Steven Berghuis de score namens de Amsterdammers en besloten ze in de tweede helft er nog een schepje bovenop te doen. Door doelpunten van Sébastien Haller, Antony, Davy Klaassen en Dusan Tadic sloot Ajax de wedstrijd met een ruime overwinning af: 5-0.

7 augustus 2021 Ajax 0-4 PSV

In de strijd om de Johan Cruijff Schaal stonden Ajax en PSV op 7 augustus 2021 opnieuw tegenover elkaar. Al in de tweede minuut van de wedstrijd opende Noni Madueke de score namens de Eindhovenaren. In de 29e minuut was de rappe vleugelspeler opnieuw trefzeker en door een directe rode kaart van Nicolas Tagliafico namens Ajax in de 40e minuut was de wedstrijd zo goed als gespeeld. In de tweede helft scoorden Yorbe Vertessen en Mario Götze beide nog een doelpunt en sloot PSV de wedstrijd met een ruime 0-4 overwinning af.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl