VVV-fans maken nu al gehakt van nieuwe trainer Robert Maaskant

Robert Maaskant is de nieuwe trainer van VVV-Venlo. De fans van de club uit Limburg zijn daar niet blij mee gingen los op social media. De oefenmeester zelf vindt het vooral fijn dat de supporters betrokken zijn met de club, zo zegt hij in gesprek met De Limburger.

"Voetbal is emotie, maar ik lees niet alles. Ik kan zeggen dat ik met alle mensen in de voetballerij waar ik mee gewerkt heb nog altijd door een deur kan. Ik heb gewonnen en verloren in mijn carrière, dat is zo," vertelt de trainer. "Ik ben ook weggestuurd op plekken en ik ben zelf vertrokken. Dat hoort bij een loopbaan van twintig jaar in het voetbal. Ik heb nu de rust om weloverwogen voor VVV te kiezen. Ik heb daar het juiste gevoel bij. Het is aan mij om het ongelijk van de fans te bewijzen. Dat is een mooie uitdaging."

Robert Maaskant volgt bij VVV de vertrokken Maurice Steijn op, die het goed heeft gedaan in Venlo. Dat erkent ook zijn opvolger. "Wat Maurice hier heeft neergezet is echt knap. Maar we gaan ons uiterste best doen. En misschien gaan we het wel beter doen, wie weet? Onze doelstelling is echter handhaving, laat dat duidelijk zijn."

De fans van VVV zijn duidelijk over de keuze om Maaskant aan te stellen: