Met dit bomvolle voetbalprogramma kom je het weekend weer door!

Het weekend is weer aangebroken en dat betekent dat het voetbal weer voor de deur staat. De tweede seizoenshelft is weer begonnen en zo staan er weer een aantal heerlijke en wedstrijden klaar. Met dit bomvolle voetbalprogramma kom jij het weekend weer door!

Zaterdag 5 februari

Het weekend start je met AS Roma - Genoa om 15:00 uur, waarna je kan kijken naar Manchester City - Fulham (FA Cup) om 16:00 uur. De avond begin je goed met de Derby della Madonnina tussen Inter - AC Milan om 18:00 uur. Een half uur later kan je ook nog kijken naar de Duitse kraker Bayern München - RB Leipzig om 18:30 uur.

In de avond kan jij op de Afrika Cup kijken naar Burkina Faso - Kameroen, die strijden om 20:00 uur strijden om de derde plek. Ook kan je om 20:00 uur kijken naar de Nederlandse topper tussen PSV - AZ. Later op de avond heb je nog de keuze uit AS Monaco - Olympique Lyon en FC Twente - Vitesse om 21:00 uur.

Zondag 6 februari

De zondag start je goed met de Rotterdamse derby Feyenoord - Sparta om 12:15 uur. Later kan je nog kijken naar Liverpool - Cardiff City (FA Cup) om 13:00 uur en Valencia - Real Sociedad om 14:00 uur. De middag sluit je af met Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen om 15:30 uur of de Spaanse topper FC Barcelona - Atlético Madrid om 16:15 uur.

In de avond zit je om 20:00 uur goed met de finale van de Afrika Cup tussen Senegal - Egypte. Later op de avond kan je nog kiezen tussen Lille - Paris Saint-Germain en Juventus - Hellas Verona om 20:45 uur. Al met al weer een heerlijk voetbalweekend.

Feyenoord-doelman vertrekt