Kieft verwacht simpele zege Ajax op Feyenoord: "Een groter contrast is nauwelijks denkbaar"

Wim Kieft verwacht zondag een simpele zege van Ajax op Feyenoord in de Klassieker. Volgens de voormalig voetballer is het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen op dit moment simpelweg te groot. Kieft heeft het daarom te doen met Feyenoord-trainer Jaap Stam. 

"Ajax-Feyenoord, een groter contrast is nauwelijks denkbaar als je die ploegen op dit moment tegenover elkaar zet", schrijft Kieft in zijn column in De Telegraaf. Ajax is koploper in de Eredivisie, terwijl Feyenoord op een teleurstellende tiende plek staat. "Het is allemaal zo matig. En tegelijkertijd blijft dat verwachtingspatroon Feyenoord bij de keel grijpen. Zelfs nu wordt de ploeg van Stam nog vergeleken met Ajax en PSV. Flauwekul natuurlijk."

"Evenals die twee clubs is Feyenoord een grote club, maar sportief gezien zijn de mannen van Jaap Stam met een beetje goede wil van het niveau AZ, Vitesse en FC Utrecht. Clubs die strijden om plek drie." Volgens Kieft is het momenteel voor de Feyenoordspelers alsof ze tegen degradatie strijden. "Gewoon niet leuk en bijzonder stressvol allemaal. Zeker in De Kuip staat de druk er altijd vol op vanwege de hoge verwachtingen. Jammer, ook voor de spelers, die met die hoogspanning om moeten gaan."

Te hoog verwachtingspatroon 

Volgens de columnist werkt het verwachtingspatroon in Rotterdam verlammend. "Alleen lukt dat vaak niet en dat is ook weer niet zo raar. Dat is juist een reden waarom ze bij Feyenoord spelen en niet bij Ajax en PSV. Ten opzichte van Feyenoord bezit Ajax zoveel extra kwaliteit, individueel en als team dat je mag uitgaan van een overwinning", aldus Kieft. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl