River Plate heeft Pratto niet meer nodig: "We zien wel wat er met zijn contract gebeurt"

River Plate heeft laten weten geen gebruik meer te willen maken van Lucas Pratto. Dit bericht is niet goed gevallen bij de zaakwaarnemer van de spits. Gustavo Goñi hoopt dat de Argentijn het nog in een persoonlijk gesprek te horen krijgt.

Vanaf het moment dat Pratto werd verhuurd aan Feyenoord was het al zo goed als zeker dat de Argentijnse topclub geen toekomst meer in hem zag. Pratto is bovendien ook een van de best betaalde spelers bij River Plate. Een van de redenen om hem op de transferlijst te zetten. 

River Plate-trainer Marcelo Gallardo kreeg vrijdag de vraag naar de status van Pratto: "Ik denk niet aan andere voetballers, alleen aan die nu hier zijn." Zaakwaarnemen Goñi reageert op die woorden van de oefenmeester: "Gallardo's reactie is raar", zegt hij tegen MARCA. "Ik heb nog niet met hem gesproken hierover door wat hij me heeft verteld. Als hij geen gebruik meer van hem maakt, hoop ik dat hij hem dat vertelt. Dan zien we wel wat er met het restant van zijn contract gebeurt. Pratto keert nog steeds terug naar River Plate."