Kijk: verandert Van Gaal de basis van Oranje op 2 plaatsen?

Na het teleurstellende gelijkspel tegen Ecuador is het duidelijk dat er iets moet gebeuren. De tweede familietraining was beduidend minder vrijblijvend en leiders staan op. Volgens de laatste info zal Louis van Gaal zijn basis-elf op 2 plaatsen wijzigen.

Memphis Depay klopt als leider bij Oranje op de deur

Steven Bergwijn lijkt voorlopig het eerste slachtoffer te worden na de blamage tegen Ecuador. Memphis Depay wil immers in de basis starten en volgens de media gaat Louis van Gaal daarmee akkoord. Het plan is dan om hem voor 60 minuten mee te latten doen. In de wedstrijd tegen Ecuador kwam Memphis Depay in de tweede helft binnen de lijnen voor Steven Bergwijn en dat zou betekenen dat Bergwijn er dus naast staat. Of hij in mag vallen is de vraag. Wellicht helpt dit in de focus, want na een mindere periode bij Ajax zorgde Berghuis ook voor het eerste relletje tijdens het WK.

Gaat Xavi Simons de kans krijgen?

Het is namelijk duidelijk dat er iets moet gebeuren. Daarmee zou het spelsysteem kunnen veranderen. Zeker omdat Xavi Simons op de training hele mooie dingen liet zien in de combinatie met Davy Klaassen. Aangezien Van Gaal eigenzinnig is zou een basis met Memphis Depay en Simons ook kunnen. 

Ook Virgil van Dijk was desgevraagd onder de indruk, maar merkte wel op dat een goede training iets anders is dan een goede wedstrijd. Of hij dit nu bedoelde met het positivisme in de groep?

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl