Joey Veerman heeft de smaak te pakken! Vijf redenen waarom PSV gaat winnen van FC Utrecht!

PSV zit, na de blamage in Leeuwarden, weer in 'the winning mood'. De Eindhovenaren wonnen twee maal overtuigend in Europees verband en afgelopen weekend werd er ook op bezoek bij SC Heerenveen gewonnen. Aanstaande zondag wacht de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Dit zijn vijf redenen waarom PSV het duel met de club uit de Domstad gaat winnen.

Advertorial! Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

PSV verloor slechts één keer in Eindhoven van FC Utrecht in de Eredivisie

PSV en FC Utrecht stonden al meer dan 100 keer tegenover elkaar in een officiële wedstrijd en met name thuis overleggen de Eindhovenaren goede cijfers tegen FC Utrecht. De club uit Eindhoven verloor voor het laatst in de Eredivisie van FC Utrecht in 1980, destijd werd het 2-3 voor FC Utrecht. De laatste 25 Eredivisie-ontmoetingen in Eindhoven tussen PSV en FC Utrecht werden echter gewonnen door de Eindhovenaren.

PSV wint van FC Utrecht (1.38)

PSV won vier van de laatste vijf keer met 3 doelpunten verschil

PSV won alleen in 2020 'maar' met 2-1 thuis tegen FC Utrecht. Vorig seizoen wonnen de Eindhovenaren met 4-1, terwijl de ontmoeting in het seizoen 2018/19, 2017/18 en 2016/17 respectievelijk in 4-0, 3-0 en 3-0 eindigden. PSV weet het net makkelijk te vinden tegen FC Utrecht.

PSV scoort minimaal drie keer (2.17)

Het goudhaantje van PSV: Cody Gakpo

Cody Gakpo wordt qua statistieken dit seizoen in een adem genoemd met superspits Erling Haaland en is momenteel zijn gewicht in goud waard voor de Eindhovenaren. De gelegenheidsaanvoerder is in competitieverband goed voor negen doelpunten in negen wedstrijden en was daarbij ook nog zes keer de aangever. Een gevaarlijk wapen voor PSV.

Cody Gakpo scoort en geeft een assist (5.00)

Joey Veerman in vorm bij PSV

Joey Veerman kon rekenen op wat kritiek, maar bewees zijn waarde voor PSV in de Europa League-wedstrijd tegen FC Zürich. De middenvelder scoorde twee maal en bracht daarmee zijn totaal aantal goals dit seizoen op zes. De Volendammer is dit seizoen ook al goed voor vier assists. Kortom, Joey Veerman is van onschatbare waarde op het middenveld van de Eindhovenaren.

Joey Veerman scoort tegen FC Utrecht (3.05)

Walter Benitez heeft de smaak te pakken

Walter Benitez was wellicht een van de meest verrassende namen die naar PSV trok afgelopen zomer. De Argentijn keepte voortreffelijk in de Ligue 1 en had moeite om de nul te houden bij PSV. Het lukt de Argentijn een keer tegen RKC en afgelopen weekend tegen SC Heerenveen. Afgelopen donderdag deed de Argentijn er ook alles aan om geen tegengoal te incasseren en hij slaagde hierin. Benitez lijkt de smaak te pakken te hebben onder de lat in Eindhoven.

Walter Benitez houdt de nul tegen FC Utrecht (2.40)