Rechterhand Van Bronckhorst langer in De Kuip: Jean-Paul van Gastel verlengt contract bij Feyenoord

Waar Jan Wouters het veld na dit seizoen moet ruimen, blijft Jean-Paul van Gastel langer bij Feyenoord. De rechterhand van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft zijn contract bij de bekerwinnaar verlengd tot medio 2020. Dat meldt de club via officiële kanalen. 

Van Gastel had nog een contract tot deze zomer, maar Feyenoord is tevreden over het werk van de voormalig voetballer. "We zijn nog steeds zeer tevreden over de belangrijke rol die Jean-Paul van Gastel binnen deze technische staf inneemt", zegt technisch directeur Martin van Geel over de 'goede veldtrainer' Van Gastel. "Ook voor de continuïteit zijn we erg blij dat er met hem en Giovanni van Bronckhorst al jaren twee oer-Feyenoorders in de trainersstaf zitten."

Van Gastel begint komend seizoen aan zijn zevende seizoen als assistent-trainer bij Feyenoord. Sinds zijn dienstverband wonnen de Rotterdammers twee keer de KNVB-Beker en werden ze één keer landskampioen van Nederland. Het huidige contract van de 46-jarige Brabander liep tot deze zomer. 

Ook interessant