Gaat Nederland door naar de kwartfinale? Dit moet je weten

Op 3 december is het zo ver. Dan gaan Nederland en de Verenigde Staten in hun achtste finale op het WK2022 bepalen wie er door gaat naar de kwartfinale. Dat is natuurlijk al spannend, de wedstrijd kan nog veel spannender worden.

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Gaat Nederland door naar de kwartfinale?

Nederland boekte veel goede resultaten op de WK's waar ze aan meedeed. Zo haalden we natuurlijk de finales in 1974 en 1978. Tijdens het WK 1994 haalden we de kwartfinale en tijdens het WK in 1998 werden we vierde. Ook tijdens het WK van 2010 haalden we de finale. Tijdens het WK2014, ook onder leiding van Louis van Gaal, haalden we de halve finale. Als we vanavond winnen kunnen we weer een stukje geschiedenis schrijven en bovendien valt er dan iets te verdienen.

Nederland bereikt de volgende ronde (1,47)

Schrijft Cody Gakpo weer geschiedenis tegen Team USA?

In de groepsfase van het WK heeft Cody Gakpo maar liefst drie keer geschiedenis geschreven. Naast deze historische feiten scoorde Cody Gakpo ook steeds het eerste doelpunt. Uiteraard zijn we benieuwd of Cody Gakpo vanavond deze unieke reeks voortzet. Dat zou goed zijn voor het Nederlands elftal en wellicht ook voor jou.

Cody Gakpo is de eerste doelpuntenmaker in de wedstrijd tegen de Verenigde Staten op het WK2022 (6,40)

Lost Memphis Depay zijn belofte aan Louis van Gaal in?

Louis van Gaal is er heilig van overtuigd dat Memphis Depay de sleutel is tot het Nederlands wereldkampioenschap in 2022. Hij heeft voor Depay zelfs zijn principes opzij gezet. Het zou natuurlijk mooi zijn als Depay dat terugbetaalt met een goal tegen de Verenigde Staten. Als dat lukt zullen we juichen, zeker als er ook nog iets te verdienen valt.

Memphis Depay scoort voor Nederland tegen de Verenigde Staten (3,05)

Houdt Andries Noppert vanavond zijn doel schoon?

Andries Noppert hield tot nu toe al 2 keer zijn doel schoon op dit WK. Als hij dat vanavond weer doet en dit Nederland de winst oplevert kan jij ook scoren.

Nederland wint en houdt de nul in de wedstrijd tegen Team USA (3,00)