Vriendin Bijlow: "Iemand stuurde DM en vroeg cupmaat"

Susanne den Houting en Dayenne Huipen zijn de vriendinnen van Bart Nieuwkoop en Justin Bijlow, respectievelijk voormalig Feyenoord-verdediger en de huidige keeper van de Rotterdammers. Door te draaien aan het rad stellen ze elkaar vragen over voetbal, liefde, Instagram of komen ze uit op een pikante bomvraag.

Naakfoto's

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Wat zou Susanne den Houting nooit op Instagram plaatsen? "Naaktfoto's, sorry." 

"Hoewel, er staat een naaktfoto op. Er is weliswaar niets te zien, het was tijdens een babyshoot, maar het is wel naakt."

En zou Dayenne Huipen een slippertje buiten de lijnen van Feyenoord-doelman Justin Bijlow in een dronken bui vergeven? "Het ligt er nog aan met wie. Is het iemand die geen Nederlands spreekt, niet uit de buurt komt en hij weet niet wie het is, dan denk ik nog: nou ja,"

Borsten

Aan welk cliché over voetbalvrouwen voldoe je, is de vraag aan de misschien wel toekomstige mevrouw Bijlow. "Ik heb mijn borsten laten doen." En:  "Ik heb ooit eens een man gehad in mijn DM die aan mij vroeg welke cupmaat ik had, dat wilde hij weten voor zijn vriendin."

Leuk gesprek dus tussen de twee dames, check de video..

WAG's

Meer vriendinnen van voetbalvrouwen, check onze snoepjes-pagina en hier vind je leuke plaatjes van Dayenne Huipen.

Feyenoord-doelman vertrekt