Spaanse kranten geen fan van De Jong: "Hij mist alle kansen"

FC Barcelona speelde zondagavond tegen Sevilla, oftewel, Frenkie de Jong tegen Luuk de Jong. Voor laatstgenoemde was het een wedstrijd om snel te vergeten, de ex-PSV'er miste maar liefst vier (!) grote kansen tegen de Catalanen. 

De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen door Barça. Sevilla had echter genoeg kansen maar Luuk de Jong wist maar niet te scoren. De spits speelde al zeven wedstrijden voor de Rojiblancos maar staat nog steeds op nul doelpunten en nul assists, en dit is ook de Spaanse media opgevallen.

"Luuk de Jong verziekt het plan van Lopetegui", schrijft Marca . "Hij heeft op dit moment alles tegen. Het is ongelofelijk dat de Nederlander tegen Barcelona niet zijn eerste doelpunt voor Sevilla heeft gemaakt. Marc-André ter Stegen had een prima redding in huis bij zijn eerste kans, maar de twee daaropvolgende kansen hadden per se benut moeten worden. Na rust schoot Luuk de Jong oog-in-oog met de keeper ook nog eens op de paal. Hij mist alle kansen en de discussie over wie de spits van Sevilla moet zijn, ligt dan ook volledig open."

Een 2 voor De Jong

Estadio Deportivo en El Desmarque gaven de Oranje-international een 2 voor zijn optreden tegen Barcelona en snappen de keuze van Lopetegui niet. "Als hij voor Luuk de Jong blijft kiezen zolang hij niet kan scoren, zullen alle toekomstige missers van de Nederlander vanaf nu de verantwoordelijkheid van de trainer zijn."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl