'AZ ziet Ché Nunnely als vervanger Calvin Stengs'

Naar verluidt zou AZ nog een keer willen toeslaan bij Willem II. Eerder haalde het deze transferperiode al Vangelis Pavlidis binnen. Na het vertrek van Calvin Stengs naar OGC Nice, zou het uitgekomen zijn bij aanvaller Ché Nunnely.

nunnely az

Volgens Tilbo.com zou AZ de pijlen hebben gericht op Nunnely, die in Tilburg nog een contract tot medio 2022 heeft. Vanwege die reden zou Willem II niet terughoudend zijn met het verkopen van Nunnely. De vleugelaanvaller ontbrak onlangs in de wedstrijdselectie voor het oefenduel met Excelsior. Nunnely zou wegens 'medische redenen' afwezig zijn, maar gespeculeerd wordt dat hij in onderhandelingen is over een vertrek.

Nunnely doorliep de jeugdopleidingen van Almere City, FC Utrecht en Ajax en kwam in 2019 naar Willem II. In 63 wedstrijden was Nunnely goed voor dertien doelpunten en tien assists. De marktwaarde van de 22-jarige aanvaller is zo'n 900 duizend euro. Bij AZ zal Nunnely de concurrentiestrijd aan moeten gaan het Håkon Evjen en Albert Gudmundsson.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl