"Advocaat kon Berghuis natuurlijk wel vermoorden"

Johan Derksen stoort zich enorm aan Steven Berghuis die tijdens bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen bij een 1-3 voorsprong voor Feyenoord een rode kaart kreeg, waarna Feyenoord als een kaartenhuis in elkaar zakte.

Volgens de analist van Veronica Inside heeft ook Dick Advocaat het gehad met de Oranje-international. "Advocaat zegt dat hij de excuses van Berghuis heeft aanvaard, maar hij kan hem natuurlijk wel vermoorden. Zijn hele afscheid valt in duigen door het rare, ongecontroleerde gedrag van Berghuis. Iedere week heeft die gozer wat. Ik word ook gek van die gozer, alleen als ik naar hem kijk al. Het was geen foutje, het was gewoon dom."

Middelmaat

Derksen vervolgt: "Dick heeft een stelletje heel middelmatige voetballers. Berghuis kan beter voetballen dan de rest, maar overschat zichzelf en is onberekenbaar. Die verliest nu de wedstrijd voor je. Het is iedere week een andere Berghuis-show. Hij is helemaal niet stabiel. Dit zijn geen tackles, dit zijn domme overtredingen. Zinloos op het middenveld. Wat een onzin. Ik denk dat Dick zich kapot ergert aan dat joch."