Scoort Ajax er in eigen huis op los tegen FC Groningen? Zet in en win!

Voor Ajax wacht komende zondag het treffen met FC Groningen. In de Johan Cruijff ArenA moeten de Ajacieden het puntentotaal naar zes zien te brengen. Afgelopen weekend werd er gewonnen van Fortuna Sittard, maar heel gemakkelijk ging dat niet. Wat gaat er dit weekeinde gebeuren? Jack's Casino zet de odds voor je op een rijtje! Registreer je nu en ontvang een free bet die kan oplopen tot €50.

Scoort Ajax er weer op los?

Hoewel de start van Ajax dit seizoen niet vlekkeloos was, wisten de Amsterdammers in twee duels toch al zes keer tot scoren te komen. Dat is precies het aantal doelpunten wat de regerend landskampioen  in het afgelopen seizoen over twee wedstrijden maakte tegen FC Groningen. Kortom, genoeg aanleiding om te denken dat Ajax er zondagmiddag weer op los scoort.

Totaal aantal doelpunten meer dan 3.5 voor Ajax (2.65).

Pikt Strand Larsen zijn doelpuntje mee?

Jørgen Strand Larsen is nog altijd speler van FC Groningen en dus is de kans heel groot dat hij komende zondag aan de aftrap staat. De Noorse spits maakte in zijn laatste negen eredivisiewedstrijden zes doelpunten en heeft ook dit seizoen alweer gescoord. In het afgelopen seizoen was Strand Larsen de man die de enige Groningse goal wist te maken tijdens het duel in de Euroborg. 

Jørgen Strand Larsen scoort (4.90).

Droomquotering bij Groningse stunt

Hoewel FC Groningen dit seizoen toch niet van het kaliber degradatiekandidaat is, ligt de odd voor een overwinning van de Noorderlingen behoorlijk hoog. Mocht de ploeg van Frank Wormuth komend seizoen stunten in Amsterdam, dan levert je dat zeventien keer (!) je inzet op.

FC Groningen wint van Ajax (17.00).

REGISTREER JE NU en ontvang een freebet van €50

Wat kost gokken jou? Wees bewust, 18+