Brands spreekt over mogelijke opvolger Gakpo: ‘Karlsson niet op ons lijstje’

PSV is op zoek naar een vervanger voor Cody Gakpo. De 23-jarige aanvaller vertrok eerder naar Liverpool voor een bedrag van ongeveer 50 miljoen euro. Met een deel van dit geld hoopt de club uit Eindhoven een opvolger te strikken.

Algemeen directeur Marcel Brands verscheen voorafgaand het oefenduel tussen PSV en AC Milan voor de camera’s van Veronica om over de situatie te praten. Hij noemt dat Liverpool een fantastische club is voor Gakpo. “We hebben hem in de zomer verteld dat hij moest wachten op een grotere club. Als die dan komt en Cody wil graag, dan is het moeilijk om tegen te houden.” Brand vertelt dat de club zoekt naar een vervanger. "We zullen Cody missen, maar kunnen kijken of we iets op de markt kunnen doen. Alleen als het ons versterkt. Met Anwar El Ghazi hebben we er al op geanticipeerd, dus we kijken rustig.”

Streep door Karlsson

Twee namen die veelvuldig gelinkt worden als opvolger van Gakpo bij PSV zijn die van Jesper Karlsson en Donyell Malen. Brand zegt hier het volgende over: “Karlsson? Een goede speler, maar staat niet op ons lijstje. Malen? Dat is een hele goede speler, maar die is kortgeleden verkocht. Ik lees de namen ook, maar we hebben nog niemand benaderd.”

Ook interessant