10 ergernissen over Nijhuis: "Bas masturbeert in de rust op slowmotion beelden van zichzelf"

Bas Nijhuis is een van de Nederlandse topscheidsrechters. Maar toch roept de arbiter - mede vanwege zijn optredens bij voorheen Veronica Inside (tegenwoordig VI Vandaag) ook regelmatig weerstand op. Een overzicht van een aantal van zijn clashes. 

En ook nog antwoorden op vragen als die veel mensen hebben. Zoals wat is het vermogen van Bas Nijhuis. Onderaan lees je wat Nijhuis verdient. Of hij een relatie heeft en zo ja wie is zijn vriendin, vrouw. Chantal Koebrugge is de grote liefde van Bas Nijhuis.

10 ergernissen over Nijhuis...

RonaldKoeman over Nijhuis: "Hangt de Popie Jopie uit. Ga in je mand"

Roger Schmidt over Nijhuis: “Als je zo arrogant bent, moet je ook de goede beslissingen nemen

Luuk de Jong: "Nijhuis neemt nooit iemand in bescherming"

Ralf Seuntjens laat niets heel van arbiter Bas Nijhuis na een afgekeurde goal. "Het is een schande, normaal sturen ze je terug naar een lager niveau om te fluiten."

Bas Nijhuis maakt zich niet populair bij Ronald Koeman: ''Al kwamen er 15 minuten bij, je had toch niet meer gescoord." Oei..

Wim Kieft in Veronica Inside (tegenwoordig VI Vandaag): "Ik word een beetje moe van Bas Nijhuis"

Columnist Nico Dijkshoorn in Voetbal International: "Bas Nijhuis masturbeert in de rust op slowmotion beelden van zichzelf"

Voetbalfans zingen over de moeder van Bas Nijuis dat ze een hoer is. "Maar dat is helemaal niet zo", vertelt de mams van Nijhuis desgevraagd tijdens een radio-uitzending op Veronica van Giel Beelen.

Stijn Vreven werd als trainer van NAC tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord (2-1) al na vierenhalve minuut naar de tribune gestuurd door scheidsrechter Bas Nijhuis, wat volgens de Belg niet terecht was. "Hij heeft me pijn gedaan. Zo onrechtvaardig."

Toegift

Zoveel verdient Bas Nijhuis als KNVB-scheidsrechter.

Bakkerij in Haaksbergen

Verslaggever Simon Zijlemans bezocht scheidsrechter Bas Nijhuis een paar jaar geleden thuis op de boerderij en op zijn andere werk, de bakkerij, genaamd Bi’j oons. In 2013 had hij de bakkerij, gelegen in Haaksbergen in de provincie Twente, gekocht als investering voor zijn oude dag. Maar eind 2020 verkocht Bas Nijhuis zijn bakkerij vanwege een gebrek aan tijd.

Boederij en eigen boek, een biografie

Bas Nijhuis, scheidsrechter, ondernemer en dierenvriend, heeft ook zijn eigen boek: 'Niet zeiken, voetballen!' Een biografie vol anekdotes over de grootheden in de voetbalsport. Joost Dijkgraaf en Fardau Wagenaar van TC Tubantia bezoeken hem op zijn boerderij. Schrijver, auteur van het boek is Eddy van der Ley. 

Bas Nijhuis trouwt met Chantal Koebrugge

De Enschedese scheidsrechter Bas Nijhuis heeft op een  bijzondere manier zijn vriendin Chantal Koebrugge ten huwelijk gevraagd. In de live-uitzending van het radioprogramma Veronica Inside ging Nijhuis op één knie.

Feyenoord-doelman vertrekt