Ajax en PSV in strijd om Timber

De kans is groot dan Quinten Timber FC Utrecht na één seizoen alweer gaat verlaten. De middenvelder heeft als één van de weinigen bij Utrecht een prima jaar achter de rug en staat hierdoor onder interesse van Ajax en PSV, maar ook legio buitenlandse clubs hebben de middenvelder in het vizier.

Timber verliet vorig jaar Amsterdam voor De Domstad en speelde dit seizoen 30 wedstrijden in de Eredivisie, waarvan 28 in de basis. De middenvelder maakte tot nu toe twee doelpunten en gaf vier assists.

Voor PSV zou Timber een goede aanvulling zijn bij een mogelijk vertrek van Ibrahim Sangaré en/of Erick Gutiérrez, die beiden veel interesse hebben opgewekt uit het buitenland. Ook zou Ajax de middenvelder, die uit de jeugd van de Amsterdammers komt, graag over willen nemen. 

De 20-jarige middenvelder, die ook rechtsachter kan spelen, heeft een marktwaarde van 2,2 miljoen euro. FC Utrecht nam hem afgelopen zomer transfervrij over van Ajax. Dit seizoen maakte Timber ook zijn debuut in het beloftenelftal van Oranje. In totaal droeg hij tot nu toe vijf keer het Oranjeshirt. 

Buiten het mogelijke vertrek van Timber ondergaat het middenveld van FC Utrecht een grote transformatie komende zomer. Simon Gustafson en Joris van Overeem vertrekken transfervrij bij de club en ook Adam Maher wil een overstap maken naar het buitenland. Lang leek het er ook op dat Bart Ramselaar toe was aan een buitenlands avontuur, maar die afgelopen week geblesseerd en ligt er voor de rest van het jaar uit. Met het aantrekken van Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles), Tayloor Booth (Bayern München) en Rocco Robert Shein (Flora Tallinn) lijkt Utrecht al in te spelen op het vertrek van bijna het gehele middenveld.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl