‘Luuk de Jong heeft geen trek in avontuur bij laagvlieger La Liga’

Luuk de Jong staat in de belangstelling van de Spaanse laagvlieger Cadiz. De huidige nummer 19 van de La Liga is op zoek naar versterking in de voorhoede en ziet in De Jong de ideale spits. De spits heeft echter geen interesse in dit avontuur ondanks zijn gebrek aan speeltijd bij FC Barcelona. De Jong komt niet voor in de plannen van coach Xavi en kan dus op zoek gaan naar een nieuwe werkgever.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft De Jong nog ambitie om op topniveau te voetballen en kijkt dus liever naar andere opties. Één van die opties zou mogelijk PSV zijn. De Eindhovense club toonde afgelopen zomer al interesse voor de spits maar deze koos uiteindelijk toch voor een overstap naar FC Barcelona.

Eerder succesvol bij PSV

Dat PSV zich aankomende zomer opnieuw meld voor De Jong is volgens het Eindhovens Dagblad zeker niet uitgesloten. De spits kende eerder een succesvolle periode bij de Eindhovenaren in de periode 2014 tot 2018. Zo scoorde hij 112 keer in 204 wedstrijden en won hij onder andere drie keer de landstitel.